12 Φεβ 2011

Τί κρύβει ο "καυγάς" της κυβέρνησης με τους υπαλλήλους της τρόικας;


Παιχνίδι προπαγάνδας η δήθεν κόντρα κυβέρνησης Τρόϊκας

Η μεταμεσονύκτια ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου εναντίον του κλιμακίου της τρόϊκας, σε ότι αφορά την εκποίηση ή την απλή αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, αλλά και οι σκληρές υποδείξεις του κλιμακίου της τροϊκας, εμείς εκτιμούμε ότι είναι προπαγανδιστικό τέχνασμα. Η εκτίμησή μας αυτή ενισχύεται και από το γεγονός ότι τα παπαγαλάκια του καθεστώτος στα ΜΜΕ στράφηκαν με δήθεν οξύτητα εναντίον του κλιμακίου της τρόϊκας.

Δεν γνωρίζουμε γιατί η κυβέρνηση προσπαθεί να μας γεμίσει με αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας, ότι δήθεν δεν παίρνει εντολές από τρίτους αλλά μόνο από το λαό και άλλες πομφόλυγες. Αν ήθελε η κυβέρνηση να παίρνει εντολές από το λαό, αφενός δεν θα συνέχιζε, ελλείψει αντιπάλου, να κυβερνά χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση και αφετέρου θα προσέφευγε σε κάποιο δημοψήφισμα. Για ποιο λαό λοιπόν μιλάει η κυβέρνηση. Εδώ ο ίδιος ο εκπρόσωπος της ΕΕ μας είπε χθες στη συνέντευξη ότι “Η κυβέρνηση από το τέλος Ιανουαρίου έχει συμπληρώσει μια λίστα από ακίνητα και μέσα με εμπορική αξία”. Μήπως τελικά αυτό ενόχλησε την κυβέρνηση; Ότι την αποκάλυψαν;

Πάντως αυτή η «ξαφνική» ενέργεια της κυβέρνησης μας βάζει σε υποψίες ότι κάτι σημαντικό…. θα συμβεί. Δεν μπορούμε ακόμα να εντοπίσουμε τι θα είναι αυτό. Είτε θα είναι μια σκληρή επέμβαση σε μισθούς του Δημοσίου ή απολύσεις δήθεν για να γλιτώσει η δημόσια περιουσία, είτε θα είναι πράγματι εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας, σε συνδυασμό με αυτό που είπε ο κ. Παπανδρέου περί βασικής εθνικής κυριαρχίας, είτε θα είναι εκλογές με προπαγανδιστικές ενέσεις εθνικής υπερηφάνειας.

Πολύ σύντομα θα το δούμε.
πηγή :blognews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου