6 Φεβ 2011

ΕΠΑΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ


Έπαινος εστάλη στο σχολείο μας από τον Εθελοντικό Οργανισμό "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" για τη συμμετοχή στην προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης που έκανε ο οργανισμός. Τα είδη συγκεντρώθηκαν από τους μαθητές του σχολείου μας, με τη βοήθεια των δασκάλων και βέβαια των γονέων, λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Μεταφέρθηκαν στα γραφεία του Οργανισμού, για να διατεθούν σε παιδιά που έχουν ανάγκη.
Μαζί με τον έπαινο πήραμε και την παρακάτω επιστολή:
Αγαπητοί μας φίλοι
Θα θέλαμε
να σας ευχαριστήσουμε θερμά, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς , για τη διάθεση σας να συμμετέχετε στην προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Για άλλη μια φορά η μαθητική κοινότητα έδειξε το ανθρώπινο της πρόσωπο, συνεχίζοντας να δίνει το παρόν σε μια τόσο σημαντική κινητοποίηση του Οργανισμού. Πραγματικά, μας δίνει μεγάλη χαρά όταν βλέπουμε τα παιδιά, παρόλο το δύσκολο καιρό που διανύουμε, να μας δείχνουν το δρόμο και τη δύναμη για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.
Όλα τα είδη τα οποία συγκεντρώνουμε , τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, είναι για να καλύψουν τις ανάγκες των σπιτιών του Οργανισμού μας αλλά και των οικογενειών που στηρίζουμε.
Η προσφορά σας αυτή σημαίνει για εμάς κατάθεση ψυχής στο δύσκολο έργο μας. Με την ευγενική σας χειρονομία αποδεικνύετε τα θερμά σας αισθήματα για τον Οργανισμό, και να ενισχύετε την προσπάθεια μας να είμαστε κοντά στα παιδιά που τους λείπει το χαμόγελο – και όχι μόνο.
Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά για την προσφορά σας και εκ μέρους των παιδιών που εκπροσωπούμε, ελπίζοντας ότι θα είσαστε κοντά μας και στο μέλλον, για να αξιοποιήσουμε όλοι μαζί τη δυνατότητα αυτή που μας δίνεται, να είμαστε δίπλα σε χιλιάδες παιδιά που μας έχουν πραγματικά ανάγκη.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα δημιουργική νέα χρονιά με υγεία, αγάπη και αμέτρητα παιδικά χαμόγελα!
Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Κώστας Γιαννόπουλος
Πρόεδρος
πηγή:Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου