24 Φεβ 2011

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ


ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΨΥΧΉ.


ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ,ΔΥΣΚΟΛΟΙ,ΚΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ.

ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ.

ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ,ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΟΡΓΙΚΗ ΜΑΤΙΑ.ΑΜΙΛΗΤΟΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΟΙ,ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΔΙΩΓΜΟΥΣ,ΕΞΟΡΙΕΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΑ ΕΔΩ.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΟΕΡΑ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ,ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΑΝΑΛΟΓΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ.Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ,Η ΔΟΥΛΕΙΑ,ΟΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ........

ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ Ή ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ,ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΟΛΑ!ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ.ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ(ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ,ΣΚΑΣΑΝΕ ΜΥΤΗ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ,ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΕΣ,ΠΑΡΕΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΥ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΩΟΥ.ΤΥΧΑΙΟ??

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΙΑΞΙΜΟ,ΓΥΡΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΟΥ ΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟ
ΑΠΟ ΤΗΝ Kate Alap

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου