24 Μαρ 2011

Ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού σχετικά με την επιστολή της επιτροπής νεολαίας

Με αφορμή την επιστολή που απέστειλε μια επιτροπή νεολαίας στον αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού (με χωρική ευθύνη στη Δημοτική Ενότητα Βελβεντού)  κ. Νίκο Λαζαριώτη και στην οποία τον καλεί να μην παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στο Βελβεντό, αντί απαντήσεως επισημαίνονται τα παρακάτω:
Γίνεται κατανοητό ως ένα βαθμό, ο υπερβάλλων ζήλος με τον οποίο κάποιοι δίνουν τον αγώνα για την διατήρηση της διοικητικής αυτονομίας του Βελβεντού.
Δεν μπορεί όμως να γίνει αποδεκτό το περιεχόμενο και το ύφος της επιστολής που πιστεύουμε ότι αδικούν την κοινωνία του Βελβεντού στο σύνολό της.
Πρέπει επίσης να γίνει αντιληπτό σε όλους ότι οι δύο κοινωνίες, έστω και αν δεν ρωτήθηκαν, είναι συνταξιδιώτες στο ίδιο μακρύ, απρόβλεπτο αλλά ταυτόχρονα ωραίο ταξίδι της ζωής και της συνύπαρξης.
Είναι βέβαιο ότι σύντομα θα συναντηθούν σε κοινούς αυτοδιοικητικούς αγώνες για την πρόοδο και την προκοπή αυτού του τόπου, που τόσο αγαπάμε
Σχόλιο Βελβεντινής Ματιάς 

Ατόπημα μεγάλο, η άποψη ότι η κίνηση της  Νεολαίας του Βελβεντού στρέφεται εναντία στην κοινωνία του πρώην Δήμου Σερβίων, αυτό και  μόνο κακή υπηρεσία μπορεί να προσφέρει όταν μάλιστα αυτή  υπερασπίζεται από μια ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
Οι δύο κοινωνίες έχουν  ισχυρούς δεσμούς και   οικογενειακές σχέσεις .Επίσης σαν προσωπικότητες οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι καλοί άνθρωποι και κάποιοι απ αυτούς με αξιόλογη συμμετοχή στα κοινά , αλλά για μας δεν είναι ΟΙ τοπικοί μας άρχοντες, έτσι νομίζω ,γιατί δεν τους εκλέξαμε να μας διοικήσουν.
Σίγουρα  οι δύο κοινωνίες θα έχουν κοινούς αγώνες να κάνουν μαζί  γιατί έρχονται χειρότερα , όπως  συμμετείχαμε στην διαμαρτυρία για το κλείσιμο του σχολείου Λιβαδερού έτσι και σε άλλες κινητοποιήσεις θα είμαστε  μαζί με την διπλανή κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου