1 Νοε 2010

Ψήφος μας είναι η αποχή.......

Ο κ. Παπανδρέου με τον πολιτικό του λόγο εκβιάζει. Του διαφεύγει, ίσως, πως, για να εκβιάσεις κάποιον, αυτός ο κάποιος πρέπει να έχει κάτι να χάσει. Εδώ που φτάσαμε, δεν έχουμε και πολλά να χάσουμε ως πολίτες αυτής της χώρας. Αντιθέτως, ο κ. Παπανδρέου, το πολιτικό και το οικονομικό κατεστημένο έχουν πολλά να χάσουν.

Αν ο Γιώργος Παπανδρέου ήθελε να θέσει ένα δίλημμα στον ελληνικό λαό, θα έπρεπε να το κάνει πριν αποφασίσει να υπογράψει το μνημόνιο. Αντί να δώσει χαρακτήρα δημοψηφίσματος για τις πολιτικές της κυβέρνησης στις αυτοδιοικητικές εκλογές, θα έπρεπε να κάνει δημοψήφισμα την περασμένη άνοιξη –πριν υπογράψει το μνημόνιο. Δεν ανεβάζεις κάποιον με το ζόρι πάνω σε ένα τρένο για τη Γερμανία και ξαφνικά μόλις φτάσει στην Ιταλία τον ρωτάς μήπως δεν θέλει να ταξιδέψει στη Γερμανία. Τον ρωτάς πριν τον ανεβάσεις σηκωτό στο τρένο.

Για αυτό και στις ερχόμενες εκλογές με χαρακτήρα δημοψηφίσματος η απάντηση των Βελβεντινών είναι ΑΠΟΧΉ, μία ΑΠΟΧΉ που ξεπερνά τα όρια της αυτοδιοίκησης και θα αντηχήσει σαν σφαλιάρα στην κεντρική πολιτική σκηνή! Εξάλλου δημοψήφισμα για φέτος στο Βελβεντό έγινε...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ/ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

Λ.Σ.

2 σχόλια:

  1. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΖΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα αρχ...ια του αν ψηφίσουμε η οχι, μας εχει γραμμένους. Το λευκό φοβούνται γιατί με 50% +1 διαλύονται τα κόμματα.
    Το παιχνίδι τους παίζουμε αθελά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή