5 Νοε 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Λίγες ώρες έχουν μείνει πλέον για τις διπλές αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και στο Βελβεντό αποφασίσαμε να στηρίξουμε την ΑΠΟΧΗ. Το αποφασίσαμε μέσω των Λαϊκών Συνελεύσεων, αλλά κυρίως μέσω του Δημοψηφίσματος της 4ης Ιουλίου 2010. Γιατί στο Βελβεντό μάθαμε να λειτουργούμε συμμετοχικά και δημοκρατικά. Και ας μην ξεχνάμε ότι ζούμε στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, την Άμεση Δημοκρατία, όπου οι αποφάσεις κάποτε λαμβάνονταν με Λαϊκές Συνελεύσεις, θεσμός που και σήμερα τηρείται με ευλάβεια στο Βελβεντό.

Στο Δήμο Βελβεντού, καλώς ή κακώς, έχουμε συνηθίσει στην πολυτέλεια, γιατί πολυτέλεια έχει καταντήσει σε αυτή τη χώρα να θεωρείται η σωστή οικονομική διαχείριση, η γρήγορη αντιμετώπιση των καθημερινών μας προβλημάτων μέσω ενός απλού τηλεφώνου στο Δήμο, η άμεση επικοινωνία με το δημοτικό συμβούλιο, η σωστή λειτουργία του Αθλητικού και του Πνευματικού Κέντρου, η καθαριότητα, η στήριξη των συνεταιρισμών και γενικά όλων των μαζικών φορέων και συλλόγων κ.τ.λ.. Ο Δήμος Βελβεντού, ως οικονομικά υγιής Δήμος, μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της νέας εποχής μόνος του, όπως έκανε μέχρι τώρα και να συνεχίσει να αποτελεί πρότυπο για όλη την Ελλάδα. Για να το πετύχει αυτό, χρειάζεται καταρχήν να είμαστε όλοι ενωμένοι, στέλνοντας ένα μήνυμα στην Κυβέρνηση για την λανθασμένη απόφαση της. Και ο μόνος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι η ΑΠΟΧΗ από τις Δημοτικές ΚΑΙ τις Περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και τις επαναληπτικές της 14ης Νοεμβρίου αν χρειαστεί.

Από όσο γνωρίζουμε δεν υπάρχει εγγεγραμμένος πολίτης του Δήμου Βελβεντού που να πιστεύει ότι η συνένωση των Δήμων στην περιοχή μας θα έχει θετικά οφέλη για την κοινωνία μας. Στις Λαϊκές Συνελεύσεις δεν ακούστηκε ΠΟΤΕ η άποψη για συμμετοχή στις εκλογές, είτε Δημοτικές είτε Περιφερειακές. Το αποτέλεσμα τους δημοψηφίσματος της 4ης Ιουλίου είναι ξεκάθαρο για όλους. Άρα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ όλων μας να ΑΠΕΧΟΥΜΕ από τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και τις επαναληπτικές αν χρειαστεί, ακόμα και αυτών που με τη συμμετοχή τους στις εκλογές προσδοκούν οφέλη προσωπικά ή πολιτικά. Περιμέναμε να ακούσουμε την άποψη τους στις Λαϊκές Συνελεύσεις, όμως είτε ήταν ΑΠΟΝΤΕΣ είτε απουσίαζε η άποψη τους. Καλούμε λοιπόν αυτούς τους λίγους να σεβαστούν την άποψη της πλειοψηφίας και να στηρίξουν τον αγώνα που κάνουμε για την ανεξαρτησία του Δήμου ΜΑΣ.

ΑΠΟΧΗ λοιπόν από τις εκλογές. Είναι ο μόνος δρόμος..

Υ.Γ 1.: Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΙΣ 7 ΚΑΙ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ

Υ.Γ 2.:ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ

Υ.Γ 3.:ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου