23 Δεκ 2010

Μια εξήγηση

Στην τοποθέτησή μου στην λαϊκή συνέλευση στις 22 Δεκεμβρίου και μέσα απ όλη την φόρτιση της βραδιάς έκανα ένα λάθος στην διατύπωση όσον αφορά τις ευθύνες για την θέση στην όποια βρέθηκε ο δήμος μας με το σχέδιο Καλλικράτης.
Είπα ότι η ανεξαρτησία μας θα έρθει αργά και όχι απ αυτούς που μας έφεραν στη θέση που είμαστε κι αν κάποιοι δεν κατάλαβαν καλά εννοούσα τους πολιτικούς και των δυο μεγάλων κομμάτων,δεν εξαιρείται η κακή μεταχείριση και ο εμπαιγμός και η κατάφορη αδικία των πολιτικών της ΝΔ.
Ο κ.Κασαπίδης μιλούσε πάντα για τέσσερις δήμους στο νομό όπως και η κ.Νανοπούλου ,Κοκολιός και ο κ.Ζαμανίδης εκφράστηκαν ενάντια στη βούληση της κοινωνίας μας να παραμείνουμε ανεξάρτητος δήμος
Στο ποσοστό του 98% που βρισκόμαστε απαρνηθήκαμε εδώ και πολλούς μήνες τις κομματικές ταυτότητες και ξεκινήσαμε έναν αγώνα , ενωμένοι για ένα και μοναδικό στόχο που είναι η ανεξαρτησία του δήμου μας.
Χαραγμένο ακόμα στην μνήμη μου είναι το πρώτο σύνθημα που φωνάξαμε στην πρώτη κινητοποίηση στο κέντρο της Κοζάνης κάτω από τον τηλεοπτικό σταθμό ΤΟΠ και ήταν το ΒΕΛΒΕΝΤΟ –ΔΥΝΑΤΟ- ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ.
Συνεχίζουμε μέχρι την τελική μας δικαίωση
ΒΛΑΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου