19 Ιαν 2012

Έρχονται εγκρίσεις ενίσχυσης αντιχαλαζικών διχτυών.


Μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα σταλούν οι εγκρίσεις σε όσους υποψήφιους εντάσσονται στο Πρόγραμμα Ενεργητικής Προστασίας 2011 του ΕΛΓΑ.

Για το 2011 το πρόγραμμα έχει προϋπολογισμό 10 εκατ. ευρώ, αφορά τις ίδιες επιλέξιμες δαπάνες και «τρέχει» με χρηματοδότηση Αλ. Μπαλτατζή.
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Agronews, συνολικά έχουν υποβληθεί 450 αιτήσεις από αντίστοιχους ενδιαφερόμενους για την προμήθεια αντιχαλαζικών διχτυών και αντιπαγετικών ανεμομικτών. Μετά από τους ελέγχους που έγιναν από το προσωπικό του ΕΛΓΑ, διορθώθηκαν οι μικρολεπτομέρειες και οι
ελλείψεις, οπότε η συντριπτική πλειοψηφία των αιτήσεων αναμένεται να εγκριθεί έστω και με μικροτροποποιήσεις. Πιο συγκεκριμένα, την ερχόμενη εβδομάδα η αρμόδια υπηρεσία (Διεύθυνση Μελετών και Εφαρμογών) του Οργανισμού θα δώσει τα τελικά αποτελέσματα των ελέγχων και από κει και πέρα είναι θέμα απόφασης του διοικητικού συμβουλίου για να ξεκινήσει η αποστολή των εγκρίσεων. Ταυτόχρονα, πρόκειται να εκδοθεί και το πρόγραμμα αντιχαλαζικής προστασίας του 2012.
Για το 2011 το πρόγραμμα έχει προϋπολογισμό 10 εκατ. ευρώ, αφορά τις ίδιες επιλέξιμες δαπάνες και «τρέχει» με χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό και όχι από το Πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής».

Πηγή:

http://www.agronews.gr/ekmetaleuseis/dendrokipeutika/arthro/75467/erhodai-egriseis-enishusis-adihalazikon-dihtuon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου