11 Δεκ 2011

Το απόλυτο ‘’ΜΠΑΧΑΛΟ’’ του ΤΑΥΤΕΚΩ ταλαιπωρεί τους ασφαλισμένους.

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ - ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Το απόλυτο ‘’ΜΠΑΧΑΛΟ’’ του ΤΑΥΤΕΚΩ ταλαιπωρεί τους ασφαλισμένους.
*Φάρμακα της λίστας του ΙΚΑ δεν είναι στο ΙΚΑ/ΕΤΑΜ - ΤΑΥΤΕΚΩ -ΤΑΠ /ΔΕΗ.
*Φάρμακα 999 ευρώ δεν πληρώνονται γιατί θεωρούνται «χαμηλές» φαρμακευτικές δαπάνες, ενώ 1000 ευρώ και πάνω «υψηλές»
*Ο υφυπουργός κ. Κουκουλόπουλος που γνωρίζει όλους τους ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ προσωπικά με τα ονόματα τους, λογικά θα έπρεπε να γνωρίζει και το προσωπικό τους πρόβλημα ώστε να μεριμνήσει να δοθεί διέξοδο στο αδιέξοδο τους.


Το «ΜΠΑΧΑΛΟ» των κεντρικών υπηρεσιών του ΤΑΥΤΕΚΩ & ΤΑΠ-ΔΕΗ μεταφέρθηκε από σήμερα και στις περιφερειακές υπηρησίες ΠΕΚΑ.
Από το πρωί δεκάδες ασφαλισμένων κρεμάστηκαν από τα γκισέ των ασφαλιστικών για να πληρωθούν ιατρικές, μικροβιολογικές, παρακλινικές εξετάσεις, νοσήλεια, καθώς και «υψηλές» ιατροφαρμακευτικές δαπάνες που έχουν να κάνουν με ασθένειες, καρκινικές, νεφρικής ανεπάρκειας, πνευμονολογικές.
Από το πρωί δεκάδες ασφαλισμένοι ταλαιπωρούνται και τσακώνονται με τους απλούς υπαλλήλους των πολυιατρείων που με βάση τις εγκυκλίους της κυβέρνησης και του ΤΑΥΤΕΚΩ να καλούνται να διαχειρισθούν τα λιγοστά έως ανύπαρκτα χρήματα που η κυβέρνηση έδωσε, για ικανοποιήσουν τις υποχρεώσεις προς αυτούς που το κράτος τους πήρε την περιουσία τους και ανέλαβε πλήρως την εξασφάλιση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και συντάξεων.
Από το πρωί δεκάδες ασφαλισμένοι, συνάδελφοι και συνταξιούχοι προσπαθούν να λύσουν τους γρίφους και την σκληρή γραφειοκρατία του «ΜΠΑΧΑΛΟΥ» κυβέρνησης και διοίκησης ΤΑΥΤΕΚΩ.
Προσπαθούν να καταλάβουν πως είναι δυνατόν φάρμακο υψηλού κόστους 1000 ευρώ και άνω να είναι στην λίστα του ΙΚΑ να παρέχετε δηλαδή από αυτό και το ίδιο φάρμακο να μην είναι στην λίστα του ΤΑΥΤΕΚΩ και να μην πληρώνετε για τους ασφαλισμένους της ΔΕΗ.
Προσπαθούν να καταλάβουν και να δώσουν λύση στο οικονομικό τους πρόβλημα που υφίστανται από επιπλοκές της υγείας της δικιά τους, η οποία προήλθε από το αντικείμενο εργασίας τους στην εξόρυξη λιγνίτη και την παραγωγή του αγαθού του ηλεκτρικού ρεύματος, μέσα σε αντίξοες συνθήκες και πολύωρης εργασίας πέραν του 8ωρο, αλλά και των ανθρώπων της οικογένειας τους, αφού το «ΜΠΑΧΑΛΟ» χαρακτηρίζει ως «χαμηλή» φαρμακευτική δαπάνη κόστος φαρμάκου με 999 ευρώ και «υψηλή» κόστος φαρμάκου 1000 ευρώ.


Αλήθεια ο συντοπίτης υφυπουργός και συνάδελφος Πάρις Κουκουλόπουλος ο οποίος τους γνωρίζει όλους προσωπικά και με τα μικρά τους ονόματα, λογικά θα έπρεπε να γνωρίζει και τα προσωπικά τους προβλήματα και να έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία στην λύση του προβλήματος, των ψηφοφόρων, συναδέλφων, «φίλων» του; Η μήπως η σχέση γνωριμίας έχει να κάνει μόνο όταν είναι να εξυπηρετηθεί η κυβέρνηση;


Δυστυχώς για άλλη μια φορά η κυβέρνηση και η διοίκηση ΤΟΥ ΤΑΥΤΕΚΩ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.


ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΠ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ, ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ κ. Κουκουλόπουλο και τους κυβερνητικούς βουλευτές κκ. Αθανασιάδη, Βλατή, Κασαπίδη και Παπαδόπουλο να προβούν σε ανάλογες ενέργειες ώστε να δώσουν λύση στο Πρόβλημα.


Για το ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ –ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ


Άρης Βατάλης Νίκος Ευαγγέλου
Γραμματέας συντονιστικού Αν/Γρ. συντονιστικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου