13 Οκτ 2011

"Λούνα Παρκ Προσκοπικών Παιχνιδιών".


Η "Κοινωνία των Πολιτών του Βελβεντού" και οι Πρόσκοποι Κοζάνης του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, διοργανώνουν το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, 12:00-15:00 στην κεντρική πλατεία Βελβεντού, "Λούνα Παρκ Προσκοπικών Παιχνιδιών".

Σε 15 επιλεγμένους σταθμούς τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν, να διασκεδάσουν και να εκφραστούν μέσα από ομαδικά παιχνίδια καθώς επίσης και να γνωρίσουν τη δράση των προσκόπων.

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων ιδρύθηκε το 1910 εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας, Δια βίου μάθησης & Θρησκευμάτων, τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και η λειτουργία του διέπεται από το Νόμο 440/76 και το Π.Δ. 26/99. Mε περισσότερα από 25.000 μέλη αποτελεί σήμερα την μεγαλύτερη εθελοντική Κίνηση για παιδιά και νέους στην Ελλάδα, έχοντας στο ενεργητικό του μια ιστορία πολλών ετών εθελοντικής προσφοράς στο παιδί και στην κοινωνία, με συνεχή δυναμική παρουσία σε πάνω από 500 σημεία του τόπου μας και τις Κοινότητες του Απόδημου Ελληνισμού.

Προσκαλούμε όλα τα παιδιά και τους νέους ηλικίας 7-18 ετών, καθώς και τους ενδιαφερόμενους γονείς να συμμετέχουν προκειμένου να ενημερωθούν για την λειτουργία του νέου Προσκοπικού Συστήματος στο Βελβεντό και να γνωρίσουν το Προσκοπικό παιχνίδι.


**Σε περίπτωση κακοκαιρίας, τα παιχνίδια του Προσκοπικού Λούνα Παρκ θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο Βελβεντού.

ΤΟ Δ.Σ.
ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου