29 Ιουλ 2011

Πρώτη νίκη για τους Νέους του Παναθηναϊκού


Με το δεξί ξεκίνησαν, έστω και τις φιλικές τους υποχρεώσεις, οι Νέοι του Παναθηναϊκού καθώς στο πρώτο τους φιλικό επικράτησαν του Μακεδονικού Κοζάνης με 2-1 και έδειξαν κάποια πολύ καλά στοιχεία.

Οι πράσινοι αντιμετώπισαν την ανδρική ομάδα της Κοζάνης και φυσικά ο βαθμός δυσκολίας ήταν αρκετά μεγάλος και για αυτό τα συμπεράσματα που έβγαλε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα από την πρώτη φιλική αναμέτρηση του Τριφυλλιού θα φανούν πολύ χρήσιμα στον Αργεντινό τεχνικό.

Όσον αφορά αυτό καθ' αυτό το παιχνίδι οι πράσινοι πέτυχαν και τα δύο γκολ στο δεύτερο μέρος με τον Κασαπάκη να βάζει το πρώτο γκολ της σεζόν μετά από ωραίο ένα-δύο με τον Γιαννιτσάνη. Το δεύτερο γκολ για το Τριφύλλι πέτυχε ο Αποστολόπουλος με όμορφο πλασέ.

Η ομάδα του Μακεδονικού το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να μειώσει στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης χωρίς όμως αυτό να χαλάσει τη καλή εικόνα των πράσινων.

Παναθηναϊκός: Αναστασόπουλος, Κόι (Ρισβάνης), Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Κασαπάκης, Δώνης (Αναστασόπουλος), Σταματάκης, Ανδρεόπουλος (Σκούφος), Μαραθιανός (Αποστολόπουλος), Μουζακίτης, Κουσίδης (Γιαννιτσάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου