20 Απρ 2011

Εθελοντισμός... συνέχεια στο Βελβεντό

ρεπορτάζ τού Γιάννη Γκίκα

Δεκάδες πολίτες συμμετείχαν τις τελευταίες μέρες στην εθελοντική προσπάθεια, με παρεμβάσεις σε πολλά μέρη του Βελβεντού.Μετά από το μάζεμα των σκουπιδιών και το κόψιμο χόρτων στο δρόμο Βελβεντού-διασταύρωσης, την καθαριότητα και το βάψιμο των πεζοδρομίων στο δρόμο του Πνευματικού Κέντρου,καθώς και το κιόσκι που τοποθετήθηκε στην Αγία Κυριακή, την προηγούμενη Παρασκευή έγινε καθαριότητα και κόψιμο χόρτων στο χώρο του Μετοχιού και της Αγίας Τριάδας.
Χθες Μ.Τρίτη έγινε μια ακόμα εξόρμηση από πολλούς εθελοντές με καθαριότητα, κόψιμο χόρτων και τσιμεντόστρωση σε λακκούβες των δρόμων, στις περιοχές:
Δημοτικό Σχολείο,πάρκο απέναντι στο σχολείο,ηρώο,παιδική χαρά,περιφερειακό δρόμο,νεκροταφείο,δρόμο έξω από Κ.Ε.Π.,περιοχή Βενδώ και πλατεία Αγίου Διονυσίου.
Η όλη προσπάθεια έγινε με την πρωτοβουλία και τη στήριξη της μη κερδοσκοπικής εταιρείας "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ"
Συνεχίζουμε την εθελοντική προσπάθεια, για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ
Το Βελβεντό ευχαριστεί θερμά όσους πρόσφεραν δωρεάν υλικά που χρειάστηκαν, καθώς και πολίτες που έφεραν τα ιδιωτικά τους μηχανήματα με δικά τους έξοδα.











2 σχόλια:

  1. Μπράβο στην προσπάθεια! Για να κρατηθούν ζωντανές η σύνδεση και η αλληλεγγύη που τέτοια παράδοση έχουν στο Βελβεντό, σε πείσμα των δύσκολων καιρών!

    http://newagemama.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλό το ρεπορτάζ του Γιάννη ,πολύ καλή η πρωτοβουλία των πολιτών .
    Βλέπω σε μια φωτογραφία και δυο από τους πρώην αντιδημάρχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή