13 Απρ 2011

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ



ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ      Βελβεντό 13 Απριλίου 2011
ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ                              Αριθ. Πρωτ. 22
Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία
&  Μη Κυβερνητική Οργάνωση
Ταχ. δ/νση: Ζ. Παπαναστασίου 4
504 00 Βελβεντό
Τηλ : 2464 50 10 10
Κιν: 6978 11 78 60
E-mail: kpv2011@gmail.com

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ
ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ

Με αφορμή το δελτίο τύπου του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, «Οι συναντήσεις και οι επαφές του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλου στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα», θα θέλαμε να θέσουμε τα εξής ερωτήματα προς τον κ. Κωνσταντόπουλο:
-Ποια γραπτή ανακοίνωση της «Κοινωνίας Των Πολιτών Του Βελβεντού» επικαλέστηκε στον Υπουργό; Η «Κοινωνία Των Πολιτών Του Βελβεντού» δεν εξέδωσε δελτίο τύπου. Για τη συνάντηση της βελβεντινής αντιπροσωπείας με τον Υπουργό Εσωτερικών παρουσία των τριών κυβερνητικών βουλευτών αναφέρθηκε προφορικά ο Πρόεδρος της ΜΚΟ σε τοπικά ΜΜΕ. Η μόνη γραπτή ανακοίνωση υπάρχει στην τοπική εφημερίδα του Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού, «Το Βελβεντό» - φύλλο 545, Μάρτιος 2011, η οποία άρχισε να διανέμεται από χθες.
-Προκύπτει από τις προφορικές δηλώσεις του Προέδρου της ΜΚΟ ότι ο Υπουργός υποσχέθηκε την αυτονομία του Δήμου Βελβεντού;
- Ποιες ήταν εν τέλει οι φήμες που ανησύχησαν τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντόπουλο και ποιος ο λόγος και η σκοπιμότητα της επίσκεψής του στον Υπουργό, ακολουθώντας κατά πόδας το Βελβεντό στις πρωτοβουλίες που παίρνει;
- Σε ποια πολιτική ήπιας προσέγγισης της κοινωνίας μας από μέρους της νέας δημοτικής αρχής αναφέρεται; Το αντίθετο της ήπιας είναι η σκληρή πολιτική;
- Σε ποιού είδους ενέργειες αναφέρεται με τις οποίες η διοίκηση του νέου Δήμου καθίσταται προβληματική;
Για την «Κοινωνία Των Πολιτών Του Βελβεντού» ο κ. Κωνσταντόπουλος με την επίσκεψή του και τις δηλώσεις του στον Υπουργό Εσωτερικών αναγνωρίζει και υπογραμμίζει το πρόβλημα που υπάρχει με την αναγκαστική συνένωση του Βελβεντού στον Καλλικρατικό Δήμο.
Ωστόσο στο πλαίσιο της υπευθυνότητας για την τοπική αυτοδιοικητική πολιτική επιθυμούμε να σταματήσουν οι υπεκφυγές και οι επικοινωνιακές τακτικές. Η κοινωνία μας έχει πάρει ξεκάθαρες αποφάσεις. Θα αγωνιστεί για την αυτοδιοικητική της αυτονομία μέχρι τελικής δικαίωσης, ασχέτως της βούλησης του Υπουργού.
Απαιτούμε κ. Κωνσταντόπουλε, να σεβαστείτε τη βούληση της κοινωνίας μας, σύμφωνα και με τις δημόσιες προεκλογικές δεσμεύσεις, τις προσωπικές σας και του συνδυασμού σας ολόκληρου.

ΤΟ ΔΣ
ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου