29 Αυγ 2016

Canyoning στο Βελβεντό Κοζάνης. Καταρράκτης Σκεπασμένου 4-9-16

Επίπεδο δυσκολίας 2. Στο Βελβεντό υπάρχει ένας καταρράκτης 50μέτρων και χώρος αναψυχής διαμορφωμένος κατάλληλα για τους επισκέπτες. Ο 50μετρος καταρράκτης είναι χωρισμένος σε τρία μέρη με ύψος 10,12 και 27μέτρα αντίστοιχα.
 Προϋποθέσεις
ΔΕΝ χρειάζεται να έχετε καμία απολύτως προηγούμενη εμπειρία, αρκεί μια στοιχειώδη φυσική κατάσταση και αγάπη για τη φύση και τον αθλητισμό. Στην δραστηριότητα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι, τόσο αυτοί που ασχολούνται ήδη με το canyoning όσο και αυτοί που θέλουν να δοκιμάσουν για πρώτη φορά.
 Επίπεδο φυσικής κατάστασης:
 Να έχετε μέτρια αντοχή, να γνωρίζετε κολύμβηση, να μπορείτε να κουβαλήσετε ένα σακίδιο με τον ατομικό σας εξοπλισμό. Διάρκεια δραστηριότητας: 2,5 ώρες ώρα έναρξης στις 10:00 ώρα λήξης στις 13:00
 Θα πρέπει απαραιτήτως να έχετε μαζί σας τα εξής:
 μαγιό, ένα ζευγάρι αντιολισθητικά αθλητικά υποδήματα για περπάτημα στο νερό, ένα μπουκάλι με εμφιαλωμένο νερό + snacks, μια πετσέτα, δεύτερη αλλαξιά με στεγνά ρούχα και παπούτσια. Μετακίνηση Έρχεστε με δικά σας μέσα στην πόλη του Βελβεντού.
 Εξοπλισμός
Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχεται πλήρης εξοπλισμός διάσχισης φαραγγιών που περιλαμβάνει: (κράνος, πλήρης στολή νεοπρέν 5mm, ζώνη ασφαλείας, σακίδιο για canyoning, στεγανό δοχείο). Τιμή: 30€ στην τιμή περιλαμβάνεται και BQ μετά την δραστηριότητα σε υπαίθριο χώρο.
 Υπεύθυνος οδηγός,
 εκπαιδευτής: Γιώργος Ανδρέου Από το 1999. Ασφάλεια, συνέπεια, εμπειρία. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6972662269
http://www.canyoning.gr/ekdromes_details.php?keyi=24054





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου