Πρώτη Τέταρτη της Σαρακοστής
σήμερα
Το μενού της ημέρας αυτής
πάντα ηταν η πεντανοστιμη για το Βελβεντο γκουγκουσοπιτα και το πεντανοστιμο κουσιαφι
Το μεν κουσιαφι παρασκευάζονταν από αποξηραμένα φρούτα
, ζάχαρη και νερό με βραση
Και η γκουγκουσοπιτα
αλάδωτη λαχανόπιτα με καρύδια
στην γέμιση επειδή έχουν μερικά φυσικά έλαια αλλα και
ταχινι
Η φωτογραφία αλλά
και η θύμηση αυτού του μενού είναι μιας φίλης
Καλη Σαρακοστη !!!!!!!!!!!!
Μμμμμμμμμμ Καλή Σαρακοστή.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή σαρακοστη
ΑπάντησηΔιαγραφή